Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

sâmbătă, 8 august 2015

Orar evenimente septembrie - decembrie 2015






  



   BUCURESTI - 24- 27 septembrie - curs desen
                             29 octombrie - 1 noiembrie - atelier pictura
                             4- 8 noiembrie  - expozitie cursanti la Galeriile Irecson ( 3 noiembrie panotarea expozitiei)
                             26- 29 noiembrie - curs desen


La Bucuresti locul de desfasurare al cursurilor este la sediul Centrului Holistic Soma, str. Anton Pan, nr 17b. Detalii despre locatie gasiti pe site aici
           http://www.holisticsoma.ro/contact/
In interiorul centrului nu se intra cu pantofii de strada. Dansii pun la dispozitie incaltaminte de interior dezinfectata. Daca nu doriti sa folositi incaltaminte oferita , va puteti aduce cu dumneavoastra incaltaminte de interior.
 Orarul de desfasurare este joi- sambata 9 -16,30
                                                  duminica 8 - 13
 Pretul cursului in Bucuresti este de 590 ron, cursul de desen si 560 ron cursul de pictura.
 In intervalul cat ma aflu la Bucuresti, in zilele de joi intre orele 16,30-21 se desfasoara atelierul de mandale, ( cost 120 ron ) iar vineri intre 17-19 atelierul "Schimba-ti scrisul, schimba-ti viata". ( cost 70 ron atelierul si 130 ron mapa pentru exercitiu) 


     CLUJ  -            3-6 septembrie
                              10 - 13 decembrie

Pretul cursului la Cluj este de 540 ron. Locatia se va anunta inaintea fiecarui curs in evenimentul de Facebook sau personal prin  telefon.
 Orarul zilnic 9- 16,30

     BRASOV -     8-11 octombrie


Locatia pentru Brasov este Sediul Asociatiei  Novum, str A.I. Cuza, nr 48. Costul pentru Brasov este de 540 ron.
 Orarul cursului joi- sambata 9-16,30
                          duminica  8- 14



 Inscrierea  se face prin depunerea  unei  taxe de 100 de roni in contul RO81INGB 0000 9999 0103 2018, ING Turda, titular cont Pelea Iudita. Inscrierea devine efectiva in momentul achitarii taxei. Diferenta se achita numerar in prima zi de curs.  In caz de renuntare cu mai putin de o saptamana inainte de data cursului taxa se reporteaza pentru alt curs, nu se restituie.La detalii de plata va rog sa specificati numele si orasul pentru care optati.

               Detalii suplimentare la telefon 0744.616651. Datorita faptului ca m-am mutat la tara semnalul de telefon este foarte oscilant. Cea mai sigura modalitate de a ma contacta este prin messengerul de Facebook pe contul Iudita Pelea.

 La atelierul de mandale si la cel de scriere inscrierea se face printr-un sms cu textul : numele dv, mandale ( sau scris in functie de optiune ) data si orasul. Numar de telefon pentru sms 0744616651                



                                                     TE ASTEPT LA SPA- MENTAL!